dinsdag 9 juni 2015

Kid in the spotlight: Chelsea Bruijn


Chelsea Bruijn.
- Ze is 7 jaar jong, maar weet nu toch al wat ze wilt,ze is 123 cm lang en draagt kleding maat 128.
- Ze geeft gaar voor de volle 100%, een voorbeeld op een dag was ze ziek, koorts, hoesten en een snotneus, maar toch wou ze een geplande shoot niet cancelen en kreeg het voor elkaar toch weer te stralen en te schitteren zoals altijd.
- Haar grote passie is model zijn, maar toch beseft ze zelf nog dat shool en en goed rapport nog op de eerste plaats komt 
Haar cv ziet er als volgd uit:

- 2 x model voor Terstal, 4 x model voor Pampolina, Model voor Mart Visser, Model voor topitm, Model voor ceassles art, Model bij unconquerable, Model voor het kledingmerk kriebeltje, Model bij een cursus fotografie voor fotografen (Sigma Benelux).
- Catwalkshows gelopen: voor Junelisa Asporaat (zusje van Jandino Asporaat de komediant), voor Holland's kids fashion show te Amsterdam, voor McGregor;, voor Mart Visser, voor Enfants kids fashion show


Figurant gespeeld in de film familieweekend (komt nov 2015 uit);
Voor de competitie mini muze die Chelsea heeft gewonnen:



 Model gelopen bij het tv programma door het oog van de naald:


Figurant in de reclame van beter horen:












zondag 7 juni 2015

Kid in the spotlight: Yuri

Model : Yuri
Fotograaf : Claudia Kooy-van Rijen
Styling: Raine.nl

Sara winnaar modellenwedstrijd voor teenzskinstore.nl

Ze vinden dat iedereen van zichzelf al mooi is. Ongeacht huidskleur, haarkleur, lengte, gewicht, wat dan ook. Schoonheid zit hem vooral in jezelf durven zijn en happy en tevreden zijn met jezelf. Want zoals Audrey Hepburn al zei: “Happy girls are the prettiest girls”. Ze helpen graag jonge meisjes (en jongens!) te empoweren zodat ze hun zelfbewustzijn ontwikkelen en ook durven te stralen.


Voor hun modellenwedstrijd waren ze op zoek naar een meisje met een mooie, natuurlijke uitstraling. En ze hebben haar gevonden! Met veel trots maken wij hun winnares bekend! Sara van Bethlehem!

Meer nieuws hier